Den flittige bager
Bager-12-16.jpg
Christian Thomasen har mange slags brød og endnu flere slags kager, så ekspedienterne med hustruen Milla Pia i centrum forhåbentligt får masser at se til. Foto: Kaj Bonne.
Ny indehaver af Tommys Bageri på Bagsværd Hovedgade

Familien bor i Farum og har en bagerbutik i Skibby – og siden i tirsdags også en butik på Bagsværd Hovedgade 77.
Så Christian Thomasen har inviteret sig selv på nogle lange arbejdsdage og nogle kilometers transport, for først bager han på livet løs i Skibby, og så går turen til Bagsværd.
-Jeg har gennem mange år haft forskellige bagerbutikker i Hornsherred. Det har været i Skibby, Kr. Hyllinge, Jægerspris og Slangerup. Jeg kendte Tommy, der havde bageriet her i Bagsværd, og da han fortalte, at han ikke kunne overkomme det længere, så valgte jeg at slå til. Ikke mindst fordi jeg af familiære grunde kender til området, siger Christian Thomasen.
Butikken skal i fremtiden hedde Bagsværd Konditori.
Der er alt hvad hjertet kan begære af brød og kager i butikken. Især en jordbærtærte skulle være noget helt specielt. Og der satses på den hurtige omsætning, så kunderne får friske varer.
-1. april får jeg en bager lærling. Hun har lige fået topkarakter i ernæringslære, fortæller Christian Thomasen, der holder butikken åbent fra 6 til 17.30 på hverdage og fra 6 til 15 i weekenderne.

1 kommentar om “Den flittige bager”

  1. Nicholas.Rose siger:

    Don’t ask what others have done for you, but ask what you have done for others

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top