Drømmenes drama
GXU-teater-01-12-16.jpg
Det var næsten som at følge et professionelt teater i arbejde, da GXUs elever opførte ”Dream on” otte gange i sidste uge. Foto: Kaj Bonne.
Eleverne på GXU stod selv for det hele, da de spillede for kommunens 7.-10. klasser

Imponerende. Ganske enkelt. Stærke stemmer, god sang. Og tydelig sang. Musik som var til at holde ud at høre på. Sågar også noget rap, som nogle ældre ører fandt iørefaldende. GXUerne på Gladsaxevej holdt deres årlige musical/teaterforestilling. I år hed den ”Dream on”, og den flot scenografisk sat op med stærke visuelle indtryk og dekorationer.
Fragmenter fra elevernes egen drømmeverden. Fantasihistorier og stærkt personlige drømmeberetninger plastret sammen som en collage. 10. A og 10. M havde selv skrevet dramaet og musikken, mens 10. H stod for scenografi og visuelle effekter.
I uge 11 inviterede GXU alle Gladsaxes 7.-10. klasse på besøg til i alt seks forestillinger, ligesom der var to aftenforestillinger.
– Normalt plejer det blot at være drama- og musiklinjen, som står for forestillingen, men i år er kulturlinjen med samfund og medier også med, så eleverne på de forskellige linjer er blevet blandet. Eleverne har arbejdet med forestillingen siden jul. Jeg er imponeret over elevernes mod. Nogle af dem har taget udgangspunkt i dybt personlige drømme, fortæller lærer Henrik Silz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top