Eliteidræt er nemmere
Kids-Volley-01-41-14.jpg
Jonas Napier tager sig også af oplæringen af de nye volleyballspillere. Foto: Kaj Bonne.
Veteran har gjort comeback hos Lyngby-Gladsaxe Volleyballklub

Når den 38-årige volleyballspiller Jonas Napier har spillet på oldboys-holdet, har han været mere eller mindre radbrækket dagen efter.
-Fordi jeg har rollen som skraldemand på holdet. Jeg skal klare det mere eller mindre umulige. Sådan er det slet ikke nu, hvor jeg har gjort comeback på Lyngby-Gladsaxes hold i den bedste række. Her er det sportslige niveau højere, og der er mange gode spillere, der virkelig går til den, så jeg mere bliver en del af holdet, siger Jonas Napier, der i denne uge skal i aktion to gange.
-Vi kvalificerede os overraskende til slutspillet, og her har vi leveret en vaskeægte overraskelse ved at besejre Hvidovre 3-0 i vores pulje, hvor Gentofte også er med.
-Nu på fredag spiller vi i Kildeskovshallen mod Gentofte, der vandt grundspillet. Dagen efter møder vi igen Hvidovre. Vi tabte begge gange til Hvidovre i grundspillet, så det var en overraskelse, at vi kunne vinde den første kamp i slutspillet. Faktisk kan vi ende med at skulle spille om bronze, og det vil være flot i en sæson, hvor vi lige er rykket op. Jonas Napier bruger en del tid på at træne kids volleyspillere i klubben. Han har selv leveret to af spillerne.
-Jeg blev så bedt om at gøre comeback på herreholdet, og det har været sjovt. Men det er også lidt skræmmende, at mange af spillerne slet ikke var født, da jeg debuterede på landsholdet, siger Jonas Napier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top