En ny i bestyrelsen hos Dansk Folkeparti
DF-bestyrelse-2016-billed-1.jpg
Den nye bestyrelse: Forreste række fra venstre: Tanja Christensen, Kristian Niebuhr, Gitte Greve Larsen, Flemming Albrechtsen. Bagerste række fra venstre Klaus Kjær, Thomas E. Olsen, Klaus Fritzbøger Foto: Foto: Privat
Stigende medlemstilgang

Dansk Folkeparti i Gladsaxe har afholdt ordinær generalforsamling, hvor formanden, Kristian Niebuhr, bød de mange medlemmer velkommen, efter at medlemmerne før generalforsamlingen var indbudt til spisning med stegt flæsk med persillesovs.
Dansk Folkeparti i Gladsaxe har stadig en stigende medlemstilgang, og i sin beretning fortalte Kristian Niebuhr om foreningens forhold og aktiviteter i det forløbne år og nævnte foreningens traditionelle arrangementer, og arrangementer som Gladsaxe har haft bl.a. i et godt samarbejde med Gentofte og Lyngby-Taarbæk lokalforeninger. Kristian Niebuhr kom endvidere ind på de 2 afstemninger, der havde været i årets løb, nemlig folketingsvalget, hvor Dansk Folkeparti i Gladsaxe var tæt på at få valgt kredsens kandidat, og folkeafstemningen om retsforbeholdet. Kristian Niebuhr løftede endvidere sløret for det fremtidige arbejde i bestyrelsen og planer om arrangementer for medlemmerne.
Kristian Niebuhr sluttede sin beretning med at takke for det gode samarbejde medlemmerne, bestyrelsen og byrådsmedlemmerne imellem og glædede sig til et fortsat godt samarbejde.
Kristian Niebuhr og Klaus Fritzbøger blev enstemmigt genvalgt som henholdsvis formand og næstformand, og 2 medlemmer af den siddende bestyrelse, Klaus Kjær og Gitte Greve Larsen, blev genvalgt. Som nyt medlem af den 5 mand store bestyrelse blev Tanja Christensen valgt.
Dansk Folkeparti Gladsaxes bestyrelse består således af
Kristian Niebuhr, Klaus Fritzbøger Gitte Greve Larsen, Klaus Kjær, og Tanja Christensen.
Som 1. suppleant blev valgt Flemming Albrechtsen og som 2. suppleant Thomas E. Olsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top