Få en kop kaffe og et tilbud
Mekaniker-01-10-15.jpg
Mekaniker Murat Özden (th.) er i graven sammen med en kunde. Værkstedsejer Seyhan Sütcü følger interesseret med. Foto: Kaj Bonne.
Alliance Dæk og Autoservice er et nyt værksted på Gladsaxevej

En god og personlig service og særdeles konkurrencedygtige priser. Det er slagordene for Seyhan Sütcü, værkstedsejer af Alliance Dæk & Autoservice, der netop har åbnet på Gladsaxevej 22 inde i gården.
– Vi fører priser som er til at betale. Folk er velkomne til at kigge forbi, og mens de får en kop kaffe eller the, så kan de få et uforpligtende tilbud, siger Seyhan Sütcü.
Alliance Dæk & Autoservice har en aftale med FTZ om kvalitetsreservedele. Værkstedet sørger for stempel i servicebogen, klargøring til syn, serviceeftersyn og løbende service efter kilometerinterval samt avanceret fejlsøgning.
– Vi har en billig timepris, fordi vi ikke går op i at bo luksuriøst. I sidste ende kommer kunden jo til at betale for udsmykningen. Det slipper kunden for hos os, siger Seyhan Sütcü, der har to mekanikere ansat på værkstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top