annonce
Find din indre balance
Behandler-10-16.jpg
Kim Berge-Hansen får Vestens og Østens verdensopfattelse til at mødes i sine behandlinger. Foto: Kaj Bonne.
Kim Berge-Hansen behandler traumer, fobier og stress

For tre år siden var 40-årige Kim Berge-Hansen med til at afslutte et IT-projekt til 250 millioner kroner.
– Jeg var fuldkommen drænet bagefter. Tæppet blev revet væk under mig, og jeg var igennem et voldsomt stress-forløb, hvor jeg til sidst ikke var i stand til at læse mine e-mails, fortæller Kim Berge-Hansen, som driver UNIbalance.
Kim Berge-Hansen kom tilbage i fuld vigør gennem alternativ behandling. Og nu er han så blevet terapeutuddannet og arbejder med emotionel frihedsteknik. Han behandler mennesker med blandt andet stress-symptomer, fobier eller traumer. Sideløbende arbejder han fortsat som analytiker i en større finansiel virksomhed: – I øjeblikket forener jeg de to verdener, som jo er meget forskellige.

Vesten og Østen
Kim Berge-Hansen arbejder med Vestens psykoterapi og Østens medianlære – også to meget forskellige verdener. Dermed er han i stand til at få folk til at finde deres indre balance, kærlighed og styrke.
– Ægte glæde starter inde i dig selv. Det betyder dog ikke, at andre ikke kan hjælpe dig med at gøre dig i stand til at finde din indre glæde. Jeg udstyrer dig med nogle værktøjer, der gør dig i stand til at bearbejde situationer og forhold til mennesker i dit liv på en sådan måde, at du forbedrer din livskvalitet væsentligt, lover Kim Berge-Hansen.
– Jeg har modtaget undervisning af amerikaneren Drunvalo Melchizedek, som arbejder med ”Det oplyste hjerte” – det er mere matematisk og maskulint, men jeg modtager også mere spirituel undervisning af svenske Monica Ljungberg-Öhrn. Jeg har gået hos hende i tre år. Hun bor på en fredet svensk ø, hvor der ikke må køre biler. Jeg falder helt til ro, når jeg er der, siger Kim Berge-Hansen.
– Energibanerne i kroppen sætter gang i flowet, og det er med til at påvirke psyken. Det med energibanerne kender vi også fra zoneterapi, men det praktiserer jeg ikke, siger Kim Berge-Hansen, der har sin praksis på Pinievej 1 i Bagsværd, hvor også zoneterapeut Betina Birk holder til. Kim Berge-Hansen kan kontaktes på mail kontakt@unibalance.dk eller på telefon 51 900 600.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top