annonce
GIF-gymnastik klar til NM
Juniormixholdet kvalificerede sig med en andenplads til NM

I forrige weekend viste GIF-gymnasterne frem ved de Åbne Jyske Mesterskaber i Aarhus. – GIFerne viste godt humør, kampgejst og stor opbakning til både egne og andres hold. Så det var en rigtig god oplevelse for de mange, der tog rejsen til det jyske, fortæller Anette Bundgaard fra GIF-gymnastik.
På den sportslige front deltog GIFs juniormixhold, hvor der var kvalifikation til de nordiske mesterskaber. Og med en fornem andenplads skal GIF endnu en gang repræsentere Danmark ved NM den 15.-17. april i Odense.
GIF gjorde sig også fornemt bemærket i andre rækker. Juniorpigerne hold 1 blev nummer 5 i 1. division, hold 2 fik sølv i 3. division og hold 3 fik bronze i 5. division. Seniordamerne vandt guld med hold, 1 og hold 2 blev nummer 4.

Seniorherrerne fik sølvmedaljer.
Ved De Åbne Jyske Mesterskaber for U-hold i Odder i weekenden blev pigernes hold 1 nummer 4, mens hold 2blev nummer 5.
I påsken afholdes de Sjællandske Mesterskaber. GIF-gymnastik stiller op med imponerende 27 hold fordelt med drenge-, pige- og mixhold i alle rækker: mikro, mini, junior og senior, oplyser Anette Bundgaard.
jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top