Godt at komme ud på gulvet
Meny-Købmand-12-16.jpg
Steen Johansson er klar med masser af planer, der skal give kunderne i Meny endnu bedre oplevelser. Foto: Kaj Bonne.
Ny købmand hos Meny i Bagsværd med mange planer

Hvert job har sine udfordringer. Steen Johansson havde rigtig meget at se til, da han sad som chef i Bilka i Hundige. Der var masser af administration, for der skulle holdes styr på 650 medarbejdere.
Nu er han blevet købmand i Meny i Bagsværd Centret, og det nærmest stråler ud af ham, at han er kommet på sin rette hylde. Ude blandt kunderne.
-Det er ingen hemmelighed, at det her er en knaldhård branche med masser af konkurrence, og vi får bestemt også vores at se til. Jeg vil sige, at jeg føler det som om jeg lægger en hånd på en kogeplade, og så skal jeg undgå at brænde mig. Men jeg tror på det her, og jeg har masser af planer, så vi kan komme videre, siger Steen Johansson, der har sørget for at have det faglige fundament i orden.
-Jeg startede i Bilka i Hundige i 1985 som 21-årig lige ud af militæret. Jeg fik et stort ansvarsområde og kunne nok have lavet nogle fejl, hvis jeg ikke havde fået hjælp, så jeg f.eks. sørgede for at bestille 30 paller øl i stedet for en enkelt, som jeg havde planer om, griner Steen Johansson, der lige skulle vænne sig til en meget stor omsætning.
Han arbejdede sig op gennem systemet. Fik større og større opgaver og sørgede for at uddanne sig som leder. Både når det gjaldt økonomi og personalepleje.
Han satte store butikker i gang, og flyttede noget rundt med et toårigt ophold i Føtex i Hjørring som det helt usædvanlige.
-Her var medarbejderne ældre end jeg var vant til. Det gav mig virkelig meget.
-Men nu får jeg så jobbet, som jeg gerne vil have. Jeg er nede i maskinrummet. Hvor jeg kan møde kunderne og inspirere medarbejderne. Vi skal blive endnu bedre til at servicere kunderne. Så medarbejderne skal på kurser, så de kan rådgive på allerbedste vis, siger Steen Johansson.
Meny kommer ikke nødvendigvis til at konkurrere helt vildt på priserne. Kundeservice kan også være en måde at tiltrække kunder. En god oplevelse kan godt få folk til at vende tilbage.
Steen Johansson har kun været kort tid i Meny, men han har allerede spottet ting, der skal forbedres

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top