Hundeejere sviner
hundmage1.jpg
I min egenskab af at være hundeejer nu på 33. år har jeg mange gode som dårlige oplevelser i min færden på vej og stier i forhold til andre hundeejere, og deres opfattelse af hvad man gør med sin hunds efterladenskaber.

Som en helt naturlig ting skal man da samle op efter sin hund! Flere steder er sat beholdere op med gratis hundeposer og affaldscontainere, hvis man er kommet hjemmefra uden pose.
På min tur her til morgen talte jeg ikke mindre end 10 fyldte hundeposer smidt på fortov og i hække. Hvem skal samle dem op?? Husejerne? Og nu til noget endnu mere grotesk.
Jeg har min daglige gang på Radiomarken som virkelig mange andre hundeejere. Her er også som noget nyt dukket sorte fyldte hundeposer op der ligger og flyder ved siden af stierne. Og en ”kreativ ”hundeejer har placeret en pose i et træ ( vedlagt billede)lad dog de lorte gå til i naturen. Fuglene ordner det. Hovedbestanddelen i hundelort er vand og resten er tørstof.
Plastik nedbrydes ikke, så hold nu op med det svineri. For mange år siden kørte man en kampagne om at holde naturen ren og man brugte betegnelsen ”skovsvin” måske skulle man finde en betegnelse for hundeejere .

Kirsten Basse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top