Lokal beredskabspatrulje i Gladsaxe
Siden nytår har to vogne udelukkende kørt i Lokalpoliti Nord, som Gladsaxe er en del af

Mange af politiets egne medarbejdere i Lokalpoliti Nord – Herlev, Ballerup og Gladsaxe – under Københavns Vestegns Politi har peget på vigtigheden af, at de er synlige i lokalområdet. Det er tryghedsskabende – særligt for ældre mennesker. Bare det, at par betjente går en tur og taler med folk på gaden, er med til at have en afskrækkende effekt på blandt andre tricktyve.
Fra 4. januar i år har Københavns Vestegns Politi har en særlig beredskabspatrulje med seks vogne, der kører fra klokken 7 morgen til 21 aften – heraf to vogne i Lokalpoliti Nord, der omfatter kommunerne Herlev, Ballerup og Gladsaxe.
– Vores foreløbige erfaringer har været gode. Det giver også god mening for betjentene, fordi de kender vejene i Herlev, Ballerup og Gladsaxe, mens de ville være noget på udebane, hvis de ender på vejene i Vallensbæk, siger politikommissær Lars Lypart fra Lokalpoliti Nord.
Naturligvis kan vognene fra distrikterne Øst, Vest og Nord i særlige situationer blive tilkaldt til en opgave på ”udebane”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top