Med løftet stav og høje råb
Floorball-01-09-16.jpg
Stort engagement under 1. klassernes floorball-kampe

Øv!!
Målmanden havde ellers taget bestik af bolden, men slog alligevel et ordentlig hul i luften, og bolden trillede lige så stille ind i målet. Havde den 7-årige ramt bolden, så havde den fået en på lampen, for der blev lagt kræfter i både dette slag og de mange andre, da 1. klasserne i fredags åbnede Gladsaxe Kommunes årlige floorballstævne.
Engagementet var ikke til at at tage fejl af. Og der blev også lagt kraft i stemmebåndene, når holdkammeraterne skulle råbes op.
Bag arrangementet står Sportsudvalget, der afholder idrætsstævner for folkeskoleeleverne som er med til at sætte ”Gladsaxe i bevægelse”.
I år var der endnu flere børn med til den populære og ishockeylignende sportsgren. Heldigvis er gulvet i Gladsaxe Sportshal ikke lige så glat som isen i skøjtehallen. I år bliver hele fem dage à tre timer taget i brug, før de endelige vindere er fundet og i modsætning til sidste år er også 4. til 6. klasse med sammen med de sædvanlige 1., 2. og 3. klasser. I denne uge er der fire kampdage – torsdag og fredag spilles begge dage fra kl. 13 til 16 i sportshallen.
Meningen med idrætsstævnerne er blandt andet også, at elever og lærere mødes på tværs af skolerne.
Det gjorde de. I en god og fair fight.
Floorball 02 09-16

Floorball 03 09-16
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top