Ny læseklub for Rødder
Gladsaxe Bibliotekerne og Frivillige for psykisk sårbare i Gladsaxe har i fællesskab dannet Læseklubben Rødderne Læseklubben mødes den første onsdag i hver måned kl. 17-18.30 på Gladsaxe Hovedbibliotek til en hyggelig snak om litteratur.

Deltagerne læser noveller, uddrag af romaner og biografier, eventyr, digte, artikler fra aviser og tidsskrifter. ”Vi prøver at finde skøn- og faglitteratur, der kan give håb og nye vinkler til at håndtere livet, og så er det også en mulighed for at udvide sit eksisterende netværk,” fortæller den frivillige tovholder Marianne.
”Når vi mødes, deler vi tanker, refleksioner og anekdoter fra eget liv. Der er ikke kun ”sygdomssnak” på programmet, det handler også om vores drømme, kæledyr, detox-kure og yogaferier,” siger hun.
En af deltagerne er Ida, som har stor glæde af den nye klub:
”Jeg kan godt lide at lytte til andre, og generelt bare lytte. Jeg bliver bekræftet i, at jeg ikke er den eneste, der kan tænke lidt kringlet om en tekst,” siger hun.
Har du også lyst til at dele din læselyst med andre, så meld dig ind i Læseklubben Rødderne. Man kan tilmelde sig læseklubben ved at sende en mail til enten Eva Zeuthen Andersen evzean@gladsaxe.dk fra Frivillige for psykisk sårbare i Gladsaxe eller Inge Merete Olesen inmeol@gladsaxe.dk og Peter Andersen bkbpan@gladsaxe.dk fra Gladsaxe Bibliotekerne med navn, telefonnummer og navn på læseklubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top