Politiet fortæller om tricktyverier
Lokalpoliti Nord vil meget gerne informere om, hvordan ældre kan sikre sig

Der er ingen tvivl om, at tricktyvene har travlt. Det kan man overbevise sig om, når man læser døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Gladsaxe Kommune er sammen med Herlev og Ballerup en del af Lokalpoliti Nord, og her har lokalpolitiet i længere tid holdt foredrag om, hvordan ældre kan sikre sig mod de hele tiden smartere og smartere tricktyve.
– Vi har holdt mange foredrag i grundejer-, bolig- og ældreforeninger, hvor vi giver råd og vejledning – også om, hvordan de sikrer sig, at det nu også er hjemmehjælpen, der ringer på. Vi vil meget gerne fortælle så mange som muligt om, hvordan de kan sikre sig, for det er dybt forageligt, hvad tricktyvene udsætter svagelige ældre for, siger Gitte Larsen Dalskov, fagkoordinator hos Lokalpoliti Nord.
Hvis man vil have politiet ud at holde foredrag om tricktyverier, kan man rette henvendelse til Gitte Larsen Dalskov på gla005@politi.dk
Også ”ude i virkeligheden” forsøger politiet at komme uvæsenet til livs: – Vi har både betjente i uniform og i civil, der går på tur, hvor tricktyvene kan være på spil. Vores udegående folk vil hellere end gerne hjælpe de ældre, siger Morten Laustsen, stationsleder hos Lokalpoliti Nord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top