Rekordernes år og tyrolersang
Kvickly-21-11-16.jpg
500 medlemmer sang med, da Kvickly Buddinge præsenterede ny fremgang

Punkterne på Kvickly Buddinges årsmøde var hurtigt overståede. De gode nyheder og tal bekom forsamlingen vel, og så kunne medlemmerne passende synge med, da danskpoppens konge Johnny Reimer kom ind iført tyrolerhat: – Du burde købe dig en tyrolerhat, folk vil gerne have noget at grine ad.
Jo, smilene var brede torsdag aften i kantinen på Gladsaxe Gymnasium. Tilsyneladende er der intet loft for varehuset ved Buddinge Station. Omsætningen steg med 9 %, og det gør Kvickly Buddinge til den femtestørste COOP-Kvickly i Danmark målt på omsætning.
– Og vores ambition er at få den største omsætning i COOP-Kvickly, sagde varehuschef Kenneth Mattsson til forsamlingens ubetingede tilfredshed.
Kvickly Buddinge er Danmarks største målt på medlemstal. Sidste år kom 498 nye til, så man nu er på 19.223 medlemmer.
I sin beretning nævnte bestyrelsesformand Peder Merrild varehusets værdsatte medarbejdere, der bliver mødt af hovedsageligt tilfredse kunder. Noget som Mattson også tog fat i: – Vi lever af tilfredse kunder, og vi fik en god ”kundemeter-måling”, og det gør vores medarbejdere stolte af at være ansat hos os.
De forskellige afdelinger har alle haft meget travlt: – Hver gang jeg kommer forbi slagteren, laver han frikadeller, sagde Kenneth Mattson. Der er da også blevet solgt 70.000 frikadeller – og blandt de endnu federe sager, så røg 7.000 poser flæskesvær over disken. Vinafdelingen har solgt 267.000 flasker vin, bageren har solgt 45.000 flødekager, og grøntafdelingen er gået frem med et mersalg på 11 %. Kvickly Buddinges mange aktiviter og arrangementer blev rost: – Men vi tager også imod ris, sagde Mattson.
Og så sang de 500 fremmødte ellers fællessang med Johnny Reimer, der bevægede sig rundt blandt publikum på sin velkendte, folkekære facon.
Aftenen sluttede med en platte og vin samt en billet til en pose kaffe til næste gang vejen går til varehuset.
Jo, der var meget at grine ad torsdag aften. Med eller uden tyrolerhat.

Kvickly 19 11-16

Kvickly 23 11-16

Kvickly 14 11-16
Foto: Kaj Bonne. Se flere fotos på http://gladsaxebladet.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top