Rutinen manglede
Volleyball-05-13-16.jpg
Hæveren Lasse Karl Nielsen får lige et tip med fra Denis Janka. Foto: Kaj Bonne.
Lyngby-Gladsaxes volleyballherrer stred forgæves

Den spinkle chance var der. Men herreholdet fra Lyngby-Gladsaxe Volleyklub kunne ikke leve op til kravet, da det endelig gjaldt. Og så brast drømmen om at komme til at spille om bronzemedaljer i den første sæson i den bedste række.
I slutspilsrunden havde Lyngby-Gladsaxe overraskende besejret Hvidovre med 3-0 i den første indbyrdes kamp. Så umiddelbart så det ud som om Lyngby-Gladsaxe ved bare at vinde et sæt i den næste indbyrdes kamp i Kildeskovshallen ville sikre sig andenpladsen i puljen efter topholdet Gentofte.
Senere skulle det vise sig, at den teori slet ikke holdt stik, fordi Hvidovre vandt over Gentofte med 3-1 i den afsluttende puljekamp.
Hvidovre startede som lyn og torden i kamp nummer to mod Lyngby-Gladsaxe. Letten Vitalijs Cinne servede som en hest sparker og bragte i en ruf sit hold på 5-0. Så Hvidovre cruisede til en sætsejr på 25-10.
-Når man ikke er vant til den slags server til træning, er det svært at gardere sig, siger Lyngby-Gladsaxes Jonas Napier.
Det gik bedre i 2. sæt, som Hvidovre vandt 25-22, og i 3. sæt nåede Lyngby-Gladsaxe på 24-24, før Hvidovre trak fra og vandt 26-24.
Bortset fra 38-årige Jonas Napier er spillerne hos Lyngby-Gladsaxe omkring de 20 år, så der er masser af potentiale i holdet. Hæveren Lasse Karl Nielsen gjorde det aldeles nydeligt og Jonathan Lier Møller viste også imponerende spil.
Desværre var man uden den fingerskadede ungarer Tamas Magyar, der kunne have tilført noget mere power i angrebet.
På sidelinjen er træneren Denis Janka en inspiration med sin medleven, der kan sætte fut og humør i holdet.
Så alt i alt en mere end godkendt sæson.

Volleyball 08 13-16
”Her skal du serve”. Denis Janka inspirerer på livet løs under kampene.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top