Seks p-bøder om dagen
Borgere har taget positivt imod det nye system

Siden der ved årsskiftet blev indført kommunal parkeringskontrol i Gladsaxe Kommune var der frem til 19. februar uddelt 203 afgifter. 11 gjorde indsigelser mod afgifterne, og to af klagerne blev taget til følge, så afgifterne ikke skal betales.
De første 14 dage blev der gennemført en kampagne, hvor bilister, som ikke overholdt parkeringsrestriktionerne, fik en flyer i forruden med information om den nye parkeringskontrolordning men ingen p-afgift.
I kampagneperioden blev der i alt uddelt 147 flyers – primært på p-pladser langs Søborg Hovedgade og Bagsværd Hovedgade.
I den efterfølgende periode fra 18. januar til 19. februar 2016 er der uddelt 203 afgifter. Det svaret til ca. seks bøder om dagen.
Tilbagemeldingerne fra p-vagten viser, at respekten for parkeringsrestriktionerne er blevet betragteligt forøget, siden parkeringskontrollen er indført. P-vagten har endvidere oplyst, at han hovedsageligt modtager positive tilkendegivelser i forhold til den indførte kontrol.
I april/maj vil forvaltningen igen holde møder med butikkerne langs hovedgaderne for at drøfte om der er grundlag for at justere parkeringsrestriktionerne de konkrete steder.
Parkering 01 09-16
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top