annonce
Skade aflyser boksekamp
Robert Larsen har meldt afbud til kampen på lørdag

Den professionelle bokser Robert Larsen har ikke kunnet nå at blive kampklar til den planlagte kamp mod Landry Kore den 19. marts i Albertslund. Robert Larsen havde ellers set frem til at møde Kore: – Det ærgrer mig naturligvis meget, for jeg ville gerne have mødt ham – og opleve at bokse som professionel i Danmark, efter tre kampe i Tyskland, men jeg har været for meget skadet den senere tid til at kunne blive kampklar.
Robert Larsen har gennem længere tid haft problemer med lægmusklerne og det ene knæ. Skader, der også tvang ham til afbud til en kamp i Berlin 30. januar: – Om min tid som professionel er slut må tiden vise. Jeg vil stadig gerne møde Landry Kore og har også lysten til flere kampe, men kan jeg ikke holde til den hårde belastning med daglig træning, må jeg nok se i øjnene, at karrieren kan være forbi, siger Robert Larsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top