Spøgelsesby truer
Købmand advarer mod tilladelse til nyt stort supermarked

Det kan ende lige som den berømte model med at tisse i bukserne: det varmer i første omgang – og senere svider det.
Købmand Per Mikkelsen fra Meny på Søborg Hovedgade frygter, at det kan gå endog meget galt, hvis man i byrådet giver tilladelse til opførelse af et supermarked på 1.600 kvm, der hvor posthuset tidligere lå over for Søborg Torv.
-Der er ikke plads til to store supermarkeder så tæt på hinanden. Det bliver en kamp om at holde ud rent økonomisk, til man bliver kvalt. Bagefter vil der enten stå 1.445 kvm – som jeg har i min nye butik – eller 1.600 kvm. Gabende tomme lokaler, der vil give et indtryk af en spøgelsesby, siger per Mikkelsen.
-Derfor skal politikerne tænke sig godt om, før de giver tilladelse til et byggeri. Efter min mening kunne det være smart at dele lejemålet op i to mindre dele på 700-800 kvm stykket, så der kan komme specialbutikker ind. Så vil det minde om Lyngby Hovedgade, hvor der er mange specialbutikker ved siden af Magasin og Lyngby Storcenter.
-Lige nu drejer Fakta på Søborg Torv nøglen om. Ikke for at være bagklog, men det advarede jeg imod da, da Døgn Netto åbnede på Søborg Hovedgade 119, siger Per Mikkelsen.
-Så helt overordnet opfordrer jeg kommunalpolitikkerne til at tænke langsigtet. De skal overveje hvordan Søborg Hovedgade og for den sags skyld også Bagsværd Hovedgade skal se ud i fremtiden.
-Jeg synes også, at det bør med i overvejelserne, at vi er en del butikker, der bakker op om lokale arrangementer med julebelysning og markedsdage og aftener og diverse sponsorater til klubber og foreninger, siger Per Mikkelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top