annonce
Succes på isen
skøjte.jpg
Leonora Comor Jepsen klarer sig fremragende bådenationalt og internationalt. Foto: Privat.
Grand - Prix- sejr og mange medaljer til Gladsaxe Skøjteløberforening

Gladsaxe Skøjteløberforening er inde i en stime af succes.
Forrige weekend vandt klubben sæsonens klubkonkurrence for hele funskateområdet, og i weekenden 11. – 13. marts vandt GSFs konkurrence- og mesterskabsløbere mange medaljer
i Århus ved Dansk Skøjteunions Friløbskonkurrence – sæsonens sidste DSU konkurrence – med deltagelse af hele Danmarks kunstskøjteløbere i konkurrence- og mesterskabsrækkerne.
GSF havde 13 løbere med og heraf tog 7 løbere medaljer. Faktisk blev det til hele 11 medaljer, fordi 4 af Gladsaxes mesterskabsløbere samtidig deltog i grand-prix-finalerne, hvor landets 6 bedste løbere i rækkerne Debs, Novice, Junior og Senior er rangeret efter årets resultater.
Isabella Michailoff Clausen, Debs M ( 12-13 år), lå på en 3.plads inden weekendens grand –prix-finale. Med pointene fra en sølvmedalje i lørdags avancerede hun til en samlet 2. plads og kom hjem med 2 sølvmedaljer.
Linus Colmor Jepsen, Novice M (13- 15 år), vandt guld i weekenden, hvilket også gav ham sejren i grand prix-konkurrencen.
Camilla Grue, Novice M, lå nr. 2 inden grand prix-finalen. Hun blev nr. 4 i weekendens konkurrence, og samlet rakte det til bronze i grand-prix-finalen.
Leonora Colmor Jepsen, Junior M , der er junior Danmarksmester for andet år i træk og for nyligt blev bedst placerede dansker i Junior-rækken ved de nordiske mesterskaber, lå med en sølvmedalje i weekendens finale lige med den tidligere nr. 2. Står man lige, er det vinderen af grand-prix- finalen, der vinder den samlede turnering. For Leonora blev det dermed til sølv også i den samlede konkurrence.
Leonora er på baggrund af sine internationale resultater det seneste år, udtaget til junior VM og tager mandag sammen med træner Susanne Hedegaard Andersen af sted til Debrecen i Ungarn for at repræsentere Danmark.
I friløbskonkurrencen var der udover grand-prix- medaljerne guld-medalje til Villads B Radford, Springs M drenge (10-12 år), guld til Pernille Mingon Olsen, Novice M, piger, og en Bronzemedalje til Mie Søgård, Junior K1.

Øvrige resultater:
Karoline Müller, Novice K1 (13-15 år), nr. 4, Clara Diekelmann, Cubs K, nr. 13, Marie Saldern Müller, Cubs K, nr. 23, Sofie Jensen, Springs K, nr. 13, Julie Rose, Debs K, nr. 27, Caroline Rose, Junior K1, nr. 9.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top