Superaktive taekwondokæmpere
Medaljer.jpg
Udøverne fra Gladsaxe Taekwondo Klub har været flittige og har klaret sig godt. Foto: Privat.
Flotte resultater af Gladsaxefolk

Det har været en begivenhedsrig weekend for Gladsaxe Taekwondo Klubs udøvere, som både deltog i Esbjerg Plus Cup 2016, British International Poomsae Championships 2016, sekundantkursus og graduering.
Forrige lørdag blev der afholdt Esbjerg Plus Cup 2016, hvor der blev konkurreret i to discipliner, teknik og kamp. På tekniksiden deltog i alt 4 udøvere fra Gladsaxe Taekwondo Klub, hvor det blev til tre medaljer.
Amalie Petersen vandt overlegent guld i gruppen Individuel Piger under 14 år, 9.-8. Kup foran Clara Ho og Emma Kieldsen fra Furesø Taekwondo Klub, som måtte nøjes med en 2. og 3. plads. Esbjerg Plus Cup var Amalies blot 2. stævne.
Klubbens formand Thomas Suski måttes nøjes med sølv i gruppen Individuel Herrer 41-50 år, hvor guldet gik til landsholdsudøveren Rene Louring.
Den sidste medalje gik til den Nordiske Mester – Johan Hollederer, som på dagen vandt bronze i klassen Individuel Junior Herrer under 17 år.
Jeanette Waarst var i en stor gruppe på 16 deltagere, hvor hun fik en flot 5. Plads i klassen Individuel Piger Under 14 år, 7.-5. Kup.
På kampsiden deltog i alt 9 kæmpere fra Gladsaxe Taekwondo Klub, som resulterede i 3 medaljer.
Armin Sommer vandt guld i kategorien -68 kg senior avanceret, mens Mathilde Suski, som både stiller op i teknik og kamp disciplinerne vandt en flot sølv medalje i vægtklassen -46 kg børn begynder. Debutanten Yunes Hashemi løb af sted med en sølvmedalje i vægtklassen +78 kg junior begynder.
Alt i alt et super flot resultat for Gladsaxe Taekwondo Klub med i alt 6 medaljer; 2 Guld, 3 sølv og 1 bronze. Fredagen forud for stævnet deltog Thomas Suski i kampsekundantkursus, som han bestod. Kurset er obligatorisk for at kunne coache i de avancerede rækker til danske stævner.
Samme dag blev der afholdt British International Poomsae Championships 2016 hvor Gladsaxe også var repræsenteret. Alba Hollederer som netop er kommet på det danske landshold, var oppe imod Europas elite. Der var deltagelse af i alt 520 udøvere fra hele verden. I gruppen Piger under 14 år sortbælter var der i alt 26 deltagere. Alba leverede en stærk præstation i første runde og kvalificerede sig i semifinalen. Efter gruppen blev halveret til 13 deltagere, var der kamp om de 8 finalepladser. Efter endnu en god figur i semifinalen, kom Alba i finalen. Nerverne spillede ind i finalerunden og Alba sluttede af med en femteplads. Til stævnet i England deltog klubbens 2 trænere som internationale dommere, de tidligere Europamestre Edina og Lisa Lents.
Weekenden sluttede af med en bælteprøve, hvor der blev gradueret 17 nye bælter i Gladsaxe Taekwondo Klub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top