annonce
Sushi dagen lang
Sushi-13-16.jpg
Ægteparret Shuwei Song og Clara Nguyen glæder sig til at tage imod gæsterne i Sushi Master på Søborg Hovedgade lige over for Kildegården. Foto: Kaj Bonne
Sushi Master på Søborg Hovedgade satser på de friske råvarer

Ægteparret Shuwei Song og Clara Nguyen har åbnet restauranten Sushi Master på Søborg Hovedgade 177C. – Og vi har åbent hver dag fra kl. 11 til 21.30, fortæller Clara Nguyen.
Shuwei Song har ti års uddannelse som sushi-kok bag sig. Og der er skam intet i vejen med at være kineser, selv om det er sushi. I modsætning til hvad mange danskere tror, er sushi ikke japansk, selv om det så siden har udviklet sig til nationalretten i Japan. Sushi nævnes første gang i et kinesisk leksikon fra det 2. århundrede, og siden blev den oprindelige idé med at konservere rå fisk. Sushi er da også udbredt i store dele af Sydøstasien. – Det vigtigste er, at man brænder for at lave sushi, om du så er dansk, japansk eller kinesisk kok, siger Shuwei Song.
– Vi satser på friske råvarer. Ud over sushi vil vi lave dagens ret, som vil være vietnamesisk inspireret med mange grøntsager, men der bliver ikke udelukkende tale om vegetarretter. På menukortet vil vi have kvalitetsoksesupper lavet fra grunden, stegte hjemmelavede forårsruller og klassiske nudler, fortæller Clara Nguyen.
Shuwei Song fortæller, at han arbejder ud fra at give gæsterne en smagsoplevelse. Derfor laver han også sin egen hjemmelavede soyasauce.
Sushi Master har plads til 20 gæster, og det er også muligt at bestille take away.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top