Syv hobbymalere udstiller
7-Malere-01-10-16.jpg
Finn Ekman Jørgensen blev valgt til ”Årets Maler” under ferniseringen. Foto: Kaj Bonne.
Fernisering på Telefonfabrikken, hvor ”DE SYV” udstiller frem til 28. april

De er syv, og de kalder sig ”DE SYV”. I fredags inviterede de på fernisering på Telefonfabrikken, hvor de syv hobbymaleres penselstrøg var udstillet.
Septetten består af Astrid Schou Pedersen, Lene Hjermind, Liss Nortvig, Finn Ekman Jørgensen, Hans Larsen, Niels Roelsen og Olaf Samson. Fælles for dem er en stor interesse for at male, og så er de alle pensionerede, så de har nu god tid til at hellige sig deres store interesse.
I sin tale til de forsamlede fortalte den 77-årige Hans Larsen om den ”vandring”, som de alle har været igennem. Vel at mærke ikke en vandring mellem to punkter, men en vandring, hvor det gælder om at få sjælen med, når de maler. De seneste år har de modtaget undervisning af kunstmaler Ole Tandrup, og det er der kommet så meget godt ud af, at de også i år har mod til at vise deres anstrengelser over for et større publikum.
– Noget af det er meget talentfuldt, griner Hans Larsen.
Udstillingen kan ses på alle hverdage på Telefonfabrikken fra kl. 9 til 22 frem til 28. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top