To skakpiger vandt DM-guld
DM-til-to-skakpiger.jpg
Danmarksmestrene Nienke van den Brink (til venstre) og Mikala Høyerup skal nu repræsentere Danmark ved NM i Alta i det nordlige Norge. Foto: Privat.
Atheneskolens skakspillere udmærkede sig endnu en gang

Skoleskakspillerne fra Atheneskolen i Gladsaxe leverer flotte resultater som bønder på en række. For få uger siden kvalificerede skolen sig til holddanmarksmesterskabet, og i forrige weekend vandt to af skolens tre deltagende piger guld ved det individuelle danske mesterskab i Jetsmark i Nordjylland. Nienke van den Brink blev suveræn danmarksmester i gruppen for piger under 12. Nienke vandt fem partier og spillede et enkelt remis og undgik tabspartier.
I gruppen for 14-årige var Mikala Høyerup og Benedicte Kistrup tilmeldt, men deres gruppe blev slået sammen med de 16-årige. Mikala Høyerup tabte kun til pigen, som vandt de 16-åriges gruppe, mens hun besejrede alle andre i sin egen gruppe og dermed blev dansk mester for 14-årige. Benedicte Kistrup blev nr. 4 med fire point.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top