- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Yoga for alle

Pia Kornval har i syv år undervist i yoga fra sin privatadresse, men nu har hun på Søborg Butikstorv 124C åbnet yogacentret Kornval Yoga med undertitlen Flow i livet, så hun kan tage imod endnu flere hold i fremtiden.
– Tidligere har jeg ligesom gemt mig bag Flow i livet, men det er jo mig, så derfor træder jeg frem nu og ændrer navnet på yogacentret. Da mange kender mig fra Flow i livet, er det stadig undertitlen, siger Pia Kornval.
For mange mennesker forekommer yoga både svært tilgængeligt og mystisk, men Pia Kornval vil gerne afmystificere yogaen: – Det er dansk yoga, som selvfølgelig bygger på Østens erfaringer, men jeg praktiserer den yoga som både er videnbaseret og jordnær. Selvfølgelig er der en kant af det spirituelle, men jeg har et stort fokus på, at yoga hjælper mod stress og depression, ligesom du får vejledning til at finde indre ro og komme af med dine spændinger. Pia Kornval kombinerer yogaen med det mentale og følelsesmæssige, så personens fysiske potentiale kan frigøres, når der arbejdes med kroppen.

Børn ned til 11 år
– Yoga er for alle, og jeg tilbyder også yoga for børn ned til 11 år. Men det er voksenyoga, som jeg praktiserer, og som skolelærer ved jeg, at 11-årige har en alder, hvor de ikke er til børneyoga, siger Pia Kornval, der er certificeret ID-Psykoterapeut samt coach, yoga- og mindfulness-lærer.
I sin praksis tilbyder Pia Kornval yoga – også hot yoga op til højst 35-37 grader – massage, mindfulness, meditation, kostvejledning, afspændings- og vejrtræknings-øvelser, terapi samt almindeligt velvære.
Hvis du søger balance, mindre smerte eller ro i tanker eller at komme af med din stress eller depression, så kan du får flere informationer på www.kornvalyoga.dk