AB helt til tops
AB-Århus-02-13-16.jpg
ABs målmand Jannich Storch har holdt buret rent i de seneste fem kampe. Han blev senest passeret i det 90. minut i Foto: Kaj Bonne.
Opgøret mod Frem blev vundet med 1-0

AB har det mindst effektive angreb af de seks bedst placerede hold i oprykningsspillet fra 2. division. 17 mål er det blevet til.
Det seneste faldt i lørdagens kamp ude mod Frem, der blev besejret med 1-0.
Til gengæld er forsvaret helt i særklasse. Der er lukket tre mål ind i de syv kampe her i foråret, og i de seneste fem kampe er der slet ikke scoret hos Jannich Storch. Bussen er i allerhøjeste grad parkeret foran målet, og det er sådan noget, der giver selvtillid, der smitter af på spillet ude på banen. Man behøver ikke at sidde med livet i hænderne, når modstanderne får bolden.
Der var 1.812 tilskuere til kampen i Valby Idrætspark, og dem der holdt med hjemmeholdet blev slemt skuffede. Det var ikke meget Frem producerede frem ad banen, mens AB havde chancer til adskillige mål.
Kampens enlige scoring kom i det 41. minut, da et hjørnespark fra Andreas Moos røg til modsatte stolpe, hvor Tobias Thomsen fik ufattelig meget plads til at bugsere bolden over stregen.
På søndag kommer Marienlyst fra Odense på besøg på Gladsaxe Stadion. Fynboerne forsvar er ofte hullet som en si, så AB får chancen for at score mange mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top