AB viste lovende takter
Er rykket op på fjerdepladsen efter 2-0 over Fremad Amager

AB Gladsaxes cheftræner Per Frandsen var særdeles tilfreds efter søndagens sejr på 2-0 over Fremad Amager i Sundby Idrætspark. Med sejren rykkedes ABs fodboldspillere op på fjerdepladsen i oprykningsspillet, hvor de tre bedst placerede avancerer til 1. division.
– Der skete ikke så meget den første halve time, men i det sidste kvarter før pausen leverer vi det ene gennemspillede angreb efter det andet. Først scorede Tobias Thomsen og derefter sendte Kristian Uth bolden i kassen til 2-0 på halvlegens sidste spark, siger Per Frandsen.
I pausen talte ABerne om at holde fokus og have modet til at gå efter det tredje mål. Fremad havde en del frispark, som skabte noget ravage. En enkelt ramte de stolpen, og alt andet tog målmand Jannich Storch. Mod kampens slutning havde AB to kæmpechancer som burde være udnyttet.
Efter den skuffende sæsonpremiere med 0-1 mod Aarhus Fremad er AB nu kommet op i gear. Først 2-2 mod Brabrand, derefter en flot 3-0-sejr over Nykøbing FC, og nu 2-0 over Fremad Amager. Næste kamp for AB er mod Middelfart på Gladsaxe Stadion på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top