Bagsværd skidt fra start
1.halvleg kostede dyrt

Bagsværds 1 senior mødte Taarbæk IF i årets første turneringskamp. Bagsværd har henover vinteren rykket et helt U19 hold op i 1. holdstruppen, og stiller således med et nyt kuld af spillere i serie 2.
Taarbæk sad på hele spillet i første halvleg og scorede 3 mål i de første 45 minutter. Taarbæk blev desværre sat i gang på en stor personlig fejl hos Bagsværd, og efterfølgende formåede Bagsværd ikke et udligne på en 100 % chance. I anden halvleg vendte billedet, og på trods af et direkte rødt kort til Bagsværd i det 72 minut reducerede Bagsværd i det 76 minut ved debutanten Hjalmer Danielsen. Herefter havde Bagsværd flere store chancer, men formåede ikke at komme tættere på Taarbæk.
-Vi mødte et godt hold, der var godt organiseret og med mange erfarne spillere. Yderligere havde de en meget skarp angriber, som spillede væsentligt over serie 2 niveau. Når vi samtidig har en dag hvor meget ikke fungerer i første halvleg med flere personlige fejl, så endte det som det gjorder. Vi tager dog en god 2. halvleg med os, hvor vi viste stor moral, men desværre ikke kunne udligne Taarbæks føring fra 1. halvleg, siger træner Flemming Bockelund.

Point til Værebro
I sjællandsserien var VB 1968 fra Værebro på besøg i Herlev hos Liria. Kampåen endte 3-3 efter en føring på 3-1 til Liria.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top