Biler på usikkert ophold
Biler-på-usikkert-ophold.jpg
Sådan så en bil ud, efter at gerningsmænd havde smadret sideruden på bilen, der var parkeret på P-pladsen på Søborg Parkallé. Foto: Privat.
Tilbagevendende hærværk mod parkerede biler på P-pladsen ved Søborg Parkallé

En borger fik sin bil stjålet, for et par måneder siden. Tyvene valgte herefter at brage bilen ind i et par store vinduespartier i Høje Gladsaxe Centret – nærmest som en rambuk., som vi har skrevet om her i bladet. Andre borgere har fået slået ruderne ind på deres biler – og i visse tilfælde også fået stjålet genstande fra køretøjerne. Fælles for bilerne er, at de alle har været parkeret på P-pladsen ved Søborg Parkallé.
Over for Gladsaxe Bladet peger en borger på, at efter at P-vagterne startede efter nytår, så har mange valgt at droppet at stille bilerne på det oplyste Søborg Torv og i stedet parkere bilen på P-pladsen bag torvet, hvor belysningen er mere dunkel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top