Blåhvalen i live
Charlies-Blåhval-04-16-16.jpg
I forgrunden giver Frederik Hartmann Nielsen den gas sekunderet af Katrine Arnkjær (tv.) og Katrine Rolle Jacobsen. I baggrunden Johanne Amalie Høy Hansen og Steffen Blume. Foto: Kaj Bonne.
Charlies Blåhval lever og ånder for brass-jazzen og har nu udgivet en live-DC

Der er fuld skrue på, når Charlies Blåhval giver koncert. Sådan var det også i torsdags på Telefonfabrikken. Her holdt Gladsaxes succesrige brassband ”releaseparty” i anledning af udgivelsen af deres live-CD. Venner og bekendte mødte frem og slap villigt de 50 kroner, som CDen koster. Live-koncerten blev optaget 15. januar i Kulturhuset på Islands Brygge, og resultatet kan nu høres på skiven, hvor der er otte numre – blandt andre ”I feel like funkin’ it up” som altid får folk op fra stolene.
Formand Niels Nielsen fra ”Støtteforeningen Charlies Blåhval” opfordrede de forsamlede til at melde sig ind i støtteforeningen: – For der er altid brug for en hjælpende hånd til at køre instrumenter eller sælge en øl.
Sidste år havde brassbandet stor succes på Copenhagen Jazz Festival. – I øjeblikket arbejdes der på nogle optrædener på dette års festival, siger Jens Minke fra Charlies Blåhval.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top