annonce
De trænede til landslejr
fdf.jpg
Man kan jo lige så godt øve sig på at være i godt humør og vise en positiv attitude, så går det hele meget nemmere. Foto: Privat.
150 FDFere kom i legehumør

FDFere fra Buddinge var sammen med andre FDFere fra landsdelen taget på lejr i weekenden den 15.-17. april, for at forberede sig til FDFs store landslejr til sommer. På landslejren vil 11.000 FDFere fra hele landet samles til ni dages lejr på Sletten ved Himmelbjerget. Målet med weekenden var at møde nogle af alle de andre FDFere, der skal med på sommerens lejr.
”Jeg glæder mig helt vild til at komme på den store lejr til sommer – nu kender vi dem jo lidt”, siger Mille Blaase på 10 år, fra FDF Buddinge, der var med på lejren.

Leg løs
Landslejrens tema vil være leg. Lejren er bygget op over en fortælling om Legens Kilde, der er ved at tabe sin kraft, fordi der bliver leget mindre i verden. Lejrdeltagerne skal hjælpe den med at genvinde sin styrke ved at lege løs. Allerede denne weekend skulle børn og unge lege en hel masse, og derigennem møde nye venner forud for den store lejr. Nu glæder FDFerne sig til sommer, hvor de skal ses igen og lære hinanden endnu bedre at kende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top