- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Festlig protest

Der var ekstra appel på den traditionelle sang før byrådsmødet, og der var en efter sigende rigtig lækker lagkage til deling mellem byrådsmedlemmerne efter mødet.
Mange, mange medlemmer fra IF Bytoften mødte frem til onsdagens byrådsmøde, der giver mulighed for at stille spørgsmål, inden det ordinære møde går i gang.
Pludselig var der vel over 100, der hjalp sangkortet Svalerne med at synge, så det lød bedre end længe.
IF Bytoftens formand Thomas Dreyer motiverede kagegaven, som borgmester Karin Søjberg Holst modtog på byrådets vegne.
Og så sluttede det festlige. For Thomas Dreyer havde tre kritiske spørgsmål, og det var ikke meget konkret han og de øvrige medlemmer kunne gå hjem med.
Omklædningsfaciliteterne er tæt på det håbløse i klubben, hvor det kan ende med at man må fortælle modstanderholdene, at de skal klæde om hjemmefra og at det måske kan blive det samme for klubbens egne medlemmer.
Thomas Dreyer ville også gerne vide om IF Bytoften skal regne med at få endnu flere sociale opgaver, når den lokale ungdomsklub lukker. ”Skal vi skabe en ramme for dem i vores klubhus eller skal de sidde oppe i skolegråden og ryge hash? ”.
Endelig ville han godt vide, om byrådet ville tilkendegive, at man sådan rent holdningsmæssigt spiller på samme bane.
Det hele endte med lovning på møder for at finde en afklaring på de værste problemer.
Katrine Skov, formand for kultur, fritid- og idrætsudvalget kunne fortælle, at IF Bytoftens bane havde det udmærket. Det havde hun fået at vide af de ansvarlige. Den bemærkning udløste ironisk latter fra medlemmerne.
Thomas Dreyer tog godt imod svarene fra byrådspolitikerne, og som han senere slog fast, så er der jo ikke så langt til rådhuset, hvis det er nødvendigt med flere spørgsmål.