Fodbold er for alle
Gladsaxe-Hero-fodbold.jpg
Gladsaxe-Hero Boldklub havde inviteret til hyggebold i påsken, og det benyttede 50 børn og unge sig af. Foto: Privat.
50 børn deltog i Gladsaxe-Hero og Beboerrådgivningens fælles arrangement

I påsken var der hyggebold hos Gladsaxe-Hero. Sammen med Beboerrådgivningen i Høje Gladsaxe havde man inviteret til lidt fodbold, og de tog 50 børn og unge imod. FC København havde doneret to spillertrøjer med autografer, så der var noget at se frem til for de fremmødte.
– Det er fantastisk at opleve, som fodbolden kan bringe børn i alle aldre sammen. De store var rigtigt gode til at tage hensyn til de mindre, og alle havde nogle sjove dage med boldspillet hos os. Kan vi bruge fodbolden til, at vi kommer tættere på hinanden, kan vi også lære af hinanden. Hos os i Gladsaxe-Hero er fodbold for alle, siger Per Sundberg, formand for Gladsaxe-Hero Boldklub. jll

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top