Forhindringen blev overvundet
aldans.jpg
Stemningen var helt speciel i år ved elevshowet, fordi sæsonen i den grad har været præget af branden, der ødelagde lokalerne på Søborg Torv. Foto: Privat.
AL DANS gjorde det umulige og nåede show trods brand

Det kæmpe årlige elevshow i Farum Arena kom på benene – trods nedbrændte lokaler i januar måned. Det blev til et show hvor alle – både forældre, elever og lærere – var rørt til tårer.
En alvorlig velkomst hvor alle blev takket for sammenholdet og hjælpen med at få det hele til at fungere, trods de mange forhindringer undervejs – og derefter et rørende åbningsnummer med alle instruktørerne i et stille nummer med ”spoken words” , der med dans og ord udtrykte deres passion for dans og sammenhold. Det var som om dansen og sammenholdet hele showet igennem var mere intens end nogensinde. Alle gjorde deres bedste og afslutningen på dagen var et kæmpe festligt fælles nummer med konfetti ud over hele gulvet. Så det var glade elever og forældre, der tog hjem fra Farum Arena, med en dejlig følelse af at være en del af AL DANS’s fantastiske verden, med danseglæde og sammenhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top