Forsikringen skal være på plads
Håndværkerforeningen-03-15-16.jpg
De fire nye medlemmer: fra venstre Dragana Vucovic tæpper og gulvbelægning, ingeniør Jørgen Franch, skorstensfejer Peter Frithioff og guldsmed Torben Jensen med deres optagelsesbreve flankeret af formanden Søren Muldgaard og foreningens æresmedlem Poul Hansen. Foto: Kaj Bonne.
Et vigtigt budskab til aktive håndværkere

Erhvervsassurandør Michael Brodersen fra Pension for Selvstændige kom forbi med et vigtigt budskab til de aktive medlemmer i Gladsaxe Håndværkerforening på medlemsmødet i AB Loungen. Med sig havde han et vigtigt budskab til de yngre medlemmer om vigtigheden af at have fundamentet i orden, hvis sygdom pludselig skulle ramme og om at sikre pensionstilværelsen når den tid ville komme. For at blive medlem af Pension for Selvstændige skal man være selvstændig erhvervsdrivende, virksomhedsindehaver eller ledende medarbejder.
Fundamentet er velfærdspakkerne som indeholder ren opsparing til pensionsalderen eller en velfærdspakke med alle forsikringsdækninger ved sygdom og død, så er der en løsning. At der var stor interesse for emnet viste tilslutning med over et halvt hundrede håndværkere, som selv bidrog med at fremlægge mange eksempler fra dagligdagen på hvor galt det kan gå når sygdom rammer de selvstændige håndværksmestre. Pension for Selvstændige er fra 1990 hvor Håndværksrådet, TEKNIQ Installatørernes Organisation, Dansk VVS og Dansk Byggeri startede organisationen som i dag har 27.000 medlemmer der benytter ordningen. Erhvervsassurandør Michael Brodersen fik efterfølgende en travl aften med registrering af nye håndværksmedlemmer og ændringer af allerede tegnede forsikringer. Især har Sundhedsforsikringen haft stor betydning for at håndværksmestrene ved sygdom kunne komme hurtigt i behandling og tilbage i virksomheden. På medlemsmødet blev fire nye håndværkere optaget som medlemmer og modtog foreningens medlemsemblem i sølv.
Håndværkerforeningen 02 15-16
Michael Brodersens foredrag om pensioner og forsikringen var ikke så lidt af en øjenåbner.
Foto: Kaj Bonne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top