Fra posthus til kulturhus
I Kommuneplantillægget 2016 efterlyser Gladsaxe Kommunes forvaltning forslag, der bl.a. kan understøtte kultur og fritidsaktiviteter, der sammen med detailhandelen kan være med til at sikre liv og kunder til butikkerne.

Undertegnede undrer os over, at Gladsaxe Kommune i 2015 solgte Borgernes Hus fra, som både skabte liv på Søborg Hovedgade, og som med sine aktiviteter også understøttede den lokale detailhandel.
Nu efterlyser kommunen så nye aktiviteter, der kan støtte både detailhandelen og kulturen. Derfor forekommer det som en åbenlys mulighed for kommunen, enten at leje eller allerhelst at købe det tidligere posthus på Søborg Hovedgade, for dermed dels at råde bod på sin fatale fejl ved at sælge Borgernes Hus, og dels skaffe borgerne nye muligheder for kulturelle udfoldelser midt i Søborg og centralt på kommunens hovedstrøg.
Ved at indrette det gamle posthus til kulturhus med mangeartede tilbud til både voksne og børn, ville der igen komme masser af liv i området omkring posthuset, som nu ligger dødt hen. Der er ikke behov for flere discountbutikker, men et kæmpebehov for mødelokaler og store lokaler til kulturelle og sportslige aktiviteter. Alt det ville det gamle posthus kunne være med til at opfylde.

Aase Gjesing,
Jan Willemoes Pedersen,
Philip Nørvig,
Ole Nielsen,
Gert Holmsø Christensen,
Dorthe E. Harvest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top