Gladsaxe laver social dumping
En taxatur til 24 kr. fra dør til dør på op til 10 km. Er turen længere så koster det 6 kr. pr. kørt km. Det er priser, som ingen taxachauffører kan konkurrer med. Og det uanset om det er 4x48 eller Uber.

Så lave priser kan kun lade sig gøre, når kommunen bruger skattekroner til at dumpe priserne med.
Flexture hedder det kommunale tilbud, der underbyder taxavognmændene. Flexture er ikke kun et tilbud, der kan benyttes af ældre og handicappede Gladsaxeborgere. Flexture kan bruges af alle borgere, og uanset om man skal til lægen eller på værtshus.
Flere og flere Gladsaxeborgere har fået øjnene op for det gode kommunale tilbud. I 2014 blev der kørt 3.253 ture og i 2015 7.964 ture. Og i år tegner det til mere end 12.000 ture. Det er selvfølgelig ikke gratis for skatteborgerne. Det gode kommunale tilbud koster skatteborgerne 1.200.000 kr. i år.
Og som flere og flere borgere får øjnene op for, mens de kan køre billigt med kommunal taxa, så bliver regningen for skatteborgerne bare større. Og taxachaufførerne tjener endnu mindre.
Det er svært, at konkurrere med en kommune, når den har skatteborgernes penge at bruge til at dumpe priserne og dermed medvirke til social dumping.
Det er ikke en kommunal opgave at tilbyde borgerne billige taxatur, når de skal i byen eller i svømmehallen – og slet ikke at underbyde private med hjælp fra skattekroner.
Gladsaxe skal stoppe med at udkonkurrere private taxachauffører med skattekroner i ryggen!
Henrik Sørensen
Folketingskandidat (C)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top