Golftalentet kan testes
Værløse Golfklub inviterer til Golfens Dag på søndag

Det kan godt være svært at lære, men hvis man først en gang har ramt bolden rigtigt, så kan det bidrage til at sporten kan udvikle sig til en livslang passion. Golf er en af verdens mest udbredte sportsgrene. Reelt kan man spille mod sig selv – selv om det er sjovest at være mindst to på banen. Børn og bedsteforældre kan spille sammen.
Værløse Golfklub, der ligger på Christianshøjvej i Værløse, holder åbent hus på Golfens Dag søndag 17. april fra kl 10 til 14 for alle, der har lyst til at udforske golfspillet. Kom forbi til en uforpligtende introduktion til golfspillet og prøv kræfter med køller, jern og bold. Få en snak med nogle af de mennesker, som allerede har forelsket sig i golfsporten – og find ud af, om det kunne være noget for dig.
På selve dagen vil der i Værløse Golfklub være mulighed for fx at prøve at slå bolde ud på driving range fra udslagsmåtter ved klubhuset, og putte på træningsgreens. Der stilles gratis udstyr og vejledning til rådighed på dagen, så du behøver ikke medbringe eget grej. Klubbens dejlige Café er åben, og mange medlemmer vil være behjælpelige med at belyse alle facetter af golfsporten og klublivet.
Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top