Gymnastikhold slutter af
Gymnastik-06-21-15.jpg
Masser af træning kan give stærke mavemuskler, og så kan man lave den her øvelse, selv om man ikke er ret gammel. Foto: Kaj Bonne.
GIF-GYMNASTIKs forårsopvisning samler hundredevis af udøvere

Gymnastiksæsonen 2015 – 2016 er ved at være slut. Traditionen tro markeres dette med en opvisning i Gladsaxe Idrætscenter 16. april fra kl. 11.00.
Ved denne lejlighed vil en stor del af de 100 hold GIF-GYMNASTIK kan mønstre vise et udpluk af, hvad der er blevet arbejdet med i løbet af sæsonen.
Skoler og haller har været flittigt brugt til alle former for motion, bl.a. flexmotion for diabetiker, kort og hårdt (forskningsbaseret knogletræning), yoga, vandgymnastik, pilates, forældre/børnehold, dansemus og de mange springtøse- og springknægtehold. Disse hold føre videre til de lige så mange TeamGym-hold, der sørger for medaljer til GIF-GYMNASTIK, sidst med 8 medaljer ved Sjællandsmesterskaberne. Aldersspredningen er fra 2 år til 70+ så der er plads til alle … Nu er det også et jubilæumsår for GIF-GYMNASTIK, så må der ønskes. – Ét markant ønske er: Flere faciliteter at træne i, så ventelisterne i GIF-GYMNASTIK kan afskaffes. Men indtil videre byder vi velkommen til GIF-GYMNASTIKs forårsopvisning.
Vi ses i Gladsaxe Idrætscenter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top