annonce
Håndboldlektion i Helsinge
ABs herrer kiksede oprykningen til 3. division

Muligheden for at kvalificere sig andenpladsen og kampe om oprykning til håndboldens 3. division var til stede for ABs håndboldherrer. Ja, muligheden var der, men ABerne var slet ikke til stede eller nærværende i den næstsidste kamp mod Team Helsinges 2. hold, der på hjemmebane bankede AB med 19 mål – 37-18.
– Vi fik simpelt hen en lektion i, hvad det vil sige, når et hold vil vinde. Det kan godt være, at Helsinges hold består af mange gamle og langsomme spillere, men de havde den rette indstilling og kæmpede for hver centimeter. De var 110 procent klar, vi var kun oppe på 90 procent, siger ABs skuffede træner Henrik Christensen.
Der resterer kun én kamp i kvalifikationsrækken. AB slutter på lørdag i AB-Hallen mod Lyngby HK. End ikke med en sejr kan AB true Team Helsinge på andenpladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top