Han kan selv svinge penslen
Flugger-16-16.jpg
Ole Thomsen er uddannet maler og ved lige præcis, hvad der kræves, så resultatet derhjemme også bliver noget, som folk bliver tilfredse med. Foto: Kaj Bonne.
Ole Thomsen har siden 1976 haft Flügger Farver på Gammelmosevej

I 40 år har malermester Ole Thomsen haft Flügger Farver på Gammelmosevej tæt ved Stengården Station. Jubilæet fejres med en stribe gode tilbud til de gør-det-selv-kunder, som ”gerne betale for kvalitet”, som indehaveren udtrykker det.
– Når folk først har købt maling i discountbutikkerne og er blevet trætte af at overmale tre-fire gange, før malingen dækker, så kommer de til os. Vi kunne naturligvis komme ekstra vand i bøtterne, men det er som at sælge elastik i metermål. Folk finder hurtigt ud af, at det kan betale sig at købe de kvalitetsprodukter, som fagfolkene selv anvender, siger Ole Thomsen, der også er indehaver af Flügger på Søborg Hovedgade.
Ole Thomsen er fra årgang 1947 og meget lokal. Han startede i 1. klasse på Stengård Skole og har boet næsten hele sit liv i Bagsværd. Han er uddannet malersvend, men oliekrisen i 1973-74 førte til arbejdsløshed særligt inden for malerfaget: – Jeg stod pludselig uden job, men valgte så at starte som malermester. Det var ikke den store risiko, for det kunne højest gå galt, og jeg har aldrig haft grund til at fortryde mit valg, griner jubilaren, der er gift og to børn og et enkelt barnebarn.
Efter blot to år som selvstændig åbnede Ole Thomsen sin Flügger-butik på Gammelmosevej: – I 1975 begyndte Flügger at sælge til private, og jeg åbnede kædens blot fjerde butik i Danmark – nu er der 200. Jeg var kun en stor knægt, da jeg overtog den gamle bagerbutik og begyndte at sælge maling til private. Sideløbende svingede jeg selv penslen som malermester, men siden 2007 har jeg udelukkende koncentreret mig om mine butikker, fortæller Ole Thomsen. Ole Thomsen lægger vægt på den kompetente rådgivning til kunderne: – Derfor har mit personale en malerfaglig baggrund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top