annonce
Hjerteforening søger indsamlere
Hjerteforeningen afholder landsindsamling 24. april

Vi er stærkt repræsenteret i hele landet, men der er brug for hver eneste indsamler. Meld dig som indsamler på www.1udaf4.dk i Gladsaxe kommune, og vær med til at banke for hjertet i dit eget lokalområde. Din indsats gør en forskel og er med til at forbedre livet for mange mennesker og deres familier, når Hjerteforeningen samler ind søndag den 24. april 2016, siger Sven-Arne Røpke fra foreningen. Som indsamler i Gladsaxe – Bagsværd og Søborg samler du penge ind, der går til forskning i hjerte-kar-sygdomme.
– Jo flere, der stemmer dørklokker, jo mere forskning inden for hjerte-kar-sygdomme bliver det muligt at arbejde med. Hjerte-kar-sygdom kan ramme både børn og voksne, men Hjerteforeningens arbejde med forebyggelse, forskning og rådgivning sikrer fokus på området og er herigennem med til at redde liv. – Derfor har vi brug for indsamlere i Bagsværd – Buddinge Søborg – Stengård – Høje Gladsaxe og Værebro. Der er brug for hver eneste krone, der havner i indsamlingsbøtterne, siger Marianne Pedersen og Sven-Arne Røpke, indsamlingskoordinator for Hjerteforeningen i Bagsværd og Søborg.
Brug to-tre timer af din søndag på gaderne i Bagsværd – Buddinge – Søborg – Høje Gladsaxe Værebro Park og hjælp hjertesagen til nye resultater – nu og langt ud i fremtiden.
Meld dig som indsamler til Hjerteforeningens landsindsamling på www.1udaf4.dk eller sms HJERTEINDSAMLER til 1414 (alm. sms takst).
For yderligere information kontakt indsamlingskoordinator Sven-Arne Røpke TLF.: 39 69 03 50 eller Hjerteforeningens administration på tlf.: 33 93 17 88 /mail: indsamling@hjerteforeningen.dk.
Der vil løbende være kaffe med hjemmebag til de uundværlige hjælpere på denne indsamlingsdag på ud-indleverings stederne i Bagsværd og Søborg. Til børnene, vil der være sundt slik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top