- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Klar til tilmelding til Gladsaxeløbet

Søndag 29. maj skydes Gladsaxeløbet i gang klokken 10.30 ved den store tribune på Gladsaxe Stadion. Så nu kan man begynde at tilmelde sig og få det praktiske overstået, så energien kan bruges på at få formen forbedret.
Gå ind på http://gladsaxe-loebet.dk [1], så guides man let og elegant videre i systemet.

Firma og foreninger skal tilmelde sig ved fremsendelse af e-mail til gb@gladsaxebladet.dk [2]med deltagerliste, indeholdende følgende oplysninger:
• Fornavn
• Efternavn
• Fødselsår
• Distance

Der løbes igen i år på tre forskellige ruter: Ca. 2 km, ca. 5 km og ca. 10 km. 10 km-ruten består af to ture på 5 km-ruten. Ruten er væsentligt forbedret i forhold til i fjor ved at have mange, lige strækninger og færre sving.
Der er elektronisk tidstagning med chip, så tiden starter, når man krydser startlinjen og tages, når man er i mål, og speakeren Kurt Vang Jensen sørger for at peppe stemningen op, så der lige bliver overskud til at give den en spand kul på de sidste meter.
Gladsaxeløbet er for alle. Små børn, store børn, barnlige sjæle, far, mor, bedsteforældre og oldeforældre.
Det er bestemt ikke forbudt at løbe stærkt, men det er vigtigt at få en god social oplevelse ud af det, så mange vælger at lave det om til en lidt anderledes familieudflugt.
Der er godt med præmier fra forskellige sponsorer, så det faktisk kan ende med at være en overskudsforretning at stille op.