Kom til grøn dag og hjælp foråret på vej
Der er orm og kompost til interesserede

Et sikkert forårstegn er Gladsaxe Kommunes årlige grønne dag på genbrugsstationen. Den foregår i år lørdag 16. april fra kl. 9 til 14. Man kan blandt andet hente gratis orm til komposten eller tage kompostmuld med hjem.
I Gladsaxe sorterer vi vores affald, men ikke alle er lige gode til det. Nogle gange kommer der flamingo ned til pappet eller porcelæn til glasset, og det er ikke så godt. På Grøn Dag kan du få en snak med de kommunale affaldseksperter om sortering og opbevaring.
På Grøn Dag har du mulighed for at få effektive kompostorm med hjem til din kompostbeholder. Har du brug for kompost til at forbedre jorden i din have, kan du også hente det på genbrugsstationen. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skaber den bedste kompost, kan du få svar på dine spørgsmål på dagen.

Aflever din gift og få et hakkejern
Grønt IDÉcenter og frivillige fra foreningen Lokal Agenda 21 kan desuden vejlede dig i, hvilke alternativer der er til sprøjtemidler i haven. Du kan få miljøplantefrø med hjem, som er med til at gøde din have. Hvis du afleverer en rest af sprøjtegift, kan du i stedet få et hakkejern, så du langt mere miljøvenligt kan komme af med ukrudtet.
Du kan også høre om, hvordan du selv kan håndtere regnvandet på din grund, for eksempel, hvilke planter, der kan bruges til regnvandsbed.

Konkurrence
Ingen Grøn Dag uden konkurrence. I år kan du vinde kvalitets-haveredskaber, hvis du svarer rigtigt på quizzen. Og der kan måske være hjælp at hente, hvis du er i tvivl.
Grøn Dag arrangeres af Miljøafdelingen i Gladsaxe Kommune i samarbejde med grønt IDÉcenter, den grønne guide og frivillige fra foreningen Lokal Agenda 21. Du kan derfor få svar på alle dine spørgsmål om sortering af affald, miljøvenligt havebrug og klimamad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top