Kommunen er selv en
parkering.jpg
Bag kommunens bil ses tydeligt skiltet med parkering forbudt, alligevel parkerer den kommunalt ansatte her og blokerer en udkørselsvej. Foto: Privat.
Kommunen er selv en trafikbølle

Søndag eftermiddag parkerer en bil ulovligt på en lille vendeplads. Der er tydeligt markeret med parkering forbudt, for vendepladsen er eneste mulighed for at komme nemt ud fra Kidhøj, en smal vej i Bagsværd. På bilens side står kommunens logo tydeligt. 20 meter væk er der en lovlig p-plads. Mandag eftermiddag overhaler en bil magen til en cyklist på Bagsværd Hovedgade, og uden at se sig til højre kører kommunens ansatte direkte ind foran cyklisten, som undviger med få centimer. Bilen fortsætter til Thorbjørnsvej uden at stoppe. Tirsdag ser jeg en bil magen til køre over for rent rødt på Buddinge Hovedgade. Måske har det været en dårlig uge hos nogle af hjemmehjælperne, men det er ikke noget nyt. Det er mere reglen end undtagelsen at kommunens biler fx holder ulovligt.
Så her er et par spørgsmål til kommunen, som jo før har været hurtigt ude med store ord når det gjaldt Movia-medarbejderes ulovlige parkering ved Buddinge Station: Mener I, at det er i orden at nogle hjemmehjælpere parkerer hvor de vil i kommunens biler? Hvad har I konkret gjort for at sikre, at de ansatte, der kører i kommunens biler, følger trafikreglerne? Og ikke mindst – hvad er det kommunale p-korps instrueret i at gøre, hvis de skulle se en kommunal bil, der er ulovligt parkeret? Får de mon en bøde eller gælder der ”særlige regler”?

J. Jørgensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Gladsaxebladet
www.gladsaxebladet.dk
Top