Masser af bevægelse
Gymnastik-02-16-16.jpg
Foto: Kaj Bonne Foto: Kaj Bonne
Forrygende gymnastikopvisning

Gymnastik 03 16-16

Gymnastik 05 16-16

Foto: Kaj Bonne.
”Bevæg – bevar dig” stod der på de overtrækstrøjer som de kvindelige gymnastikudøvere i pensionsalderen havde på, da de varmede op til GIFs forårsopvisning i lørdags i Gladsaxe Sportshal. Om som udøverne dog bevægede sig. Fra de allermindste til de rutinerede damer. Der var gymnastik på mange niveauer. Lige fra nybegyndere, der lige skulle se hvordan de andre lavede øvelserne til de superskrappe, der kastede kroppen rundt i imponerende spring. Med mange hundrede gymnaster på gulvet i løbet af dagen var der et forrygende leben i begge haller hele dagen.Til juni fylder GIF Gymnastik 100 år, og så er der lagt op til et jubilæumsshow.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top