Medaljeregn til GIF Gymnastik
GIF-Gymnastik-2.jpg
GIF Gymnastiks glade medaljevindere fra sjællandsmesterskaberne. Foto: Privat.
Fik otte medaljer med hjem fra sjællandsmesterskaber

I konkurrencer er der mulighed for at vinde medaljer, og GIF Gymnastik tog ikke færre end otte medaljer med hjem fra et forrygende sjællandsmesterskab i TeamGym, der blev afholdt i påsken i Roskilde, hvor både micro-, mini-, junior- og seniorhold konkurrerede.
GIF stillede med hele 23 hold, og det var noget ganske særligt, at der på alle alderstrin blev hentet medaljer. Først og fremmest fire af guld i 1. division til microdrengene, juniormix, seniordamerne og seniorherrerne. Det er ikke set før i GIF TeamGyms historie. Derudover hentede minimix en sølvmedalje, micromix og juniorpigerne opnåede en bronzemedalje – alle i 1. division, og minipigerne en sølvmedalje i 5. division.
Dette mesterskab lover godt for de kommende konkurrencer.
At GIF Gymnastik kan stille med så mange hold, og gøre det så godt, kræver gode trænerteams, og det har GIF. Det kræver også træningskapacitet, og her er gymnastikafdelingen udfordret, da Gyngemosehallen er fyldt til bristepunktet.
GIF Gymnastik kunne godt bruge, så niveauet kan holdes og forbedres, så afdelingen kan blive et kraftcenter på Sjælland.
Nysgerrige kan se, hvad holdene kan præstere, når GIF Gymnastik holder opvisning den 16. april i Gladsaxe Sportshal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top