Nu opsiger DR deres lejemål i Gyngemosen
dr.jpg
DR Fiktion flytter

10 år efter at DR forlod TV-Byen i Mørkhøj for at flytte til DR-byen på Amager valgte man at bibeholde DR Fiktion og studierene ude i Gyngemosen. Nu ser det ud som om den sidste bastion også vælger at flytte.
Flere år efter de nye DR-by er taget i brug har man stadigvæk bibeholdt studierene i Søborg. Her har DR. Fiktion optaget nogle af DR´s mest anerkendte og populære serier.
– DR Fiktion er i dag placeret på to adresser i henholdsvis DR Byen og den gamle TV By i Søborg. Når vi flytter redaktioner til Aarhus og Aalborg, får vi mulighed for at samle DR Fiktion i DR Byen. DR Fiktion vil stadig gøre brug af studier andre steder – måske endda også i TV Byen, men samlingen af afdelingen gør det muligt – i endnu højere grad end i dag med to adresser – at udveksle ideer, erfaringer og inspiration på tværs. På denne baggrund har DR som minimum valgt at opsige ét af to lejemål i TV Byen, som udløber ved udgangen af 2018. Det er endnu uafklaret, om DR vil forlænge lejemålet af de to filmstudier i Filmstudiebygningen i TV Byen, eller om DR Fiktion skal leje studier et andet sted, fortæller chefrådgiver i DR, Jonas Vadstrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top