Så sagde den sidste amerikaner farvel
alex-castanzo.jpg
Alex Catanzo udelukker ikke, at han kommer tilbage til Danmark og spiller ishockey. Foto: Dorthe Brandborg
Måske kommer jeg tilbage

Denne sæson har Gladsaxe Bears været beriget af amerikaneren Cam Spiro, Julian Fialkow og Alex Castanzo. Førstnævnte blev 1. divisions topscorer og håber at kunne fortsætte i Metal Ligaen eller i Sverige næste sæson. Men lige nu er de tre taget hjem til USA for at evaluere deres ophold i Gladsaxe efter en fin 6. plads i 1. division.
Alex Castanzo er den sidste, som har forladt Danmark og han gør allerede nu status over sæsonen, som han synes har været helt unik for ham som amerikaner.
-Det har være fantastisk. Ishockey-oplevelsen har været god, og så har folk taget utrolig godt imod os. Det var ikke nemt at flytte herover og forlade familie, kæreste og venner. Men jeg har følt mig velkommen fra dag et, fortæller Alex Castanzo, der nu rejser hjem til Philadelphia for at begynde i sit nye job som retsmediciner.
Jeg har nydt hver en dag i Danmark, og jeg har lært meget om ishockey. Det er et anderledes spil her end i USA. Her handler det mere om fart og teknik, hvor i mod der er langt flere slåskampe på isen i USA, fortæller Alex Castanzo med et grin.
Men den 24-årige ishockey-spiller, som har været med til at give Gladsaxe Bears et kæmpe skub i den rigtige retning – både moralsk og spillermæssigt. Han har hjulpet til med træningen af de yngste spiller og indrømmer, at han ikke har opgivet tanken om at vende tilbage til Danmark.
-Lige nu skal jeg kigge på det økonomiske og se, om jeg kan lide mit nye job. Hvis tingene ikke går derhjemme, så kommer jeg gerne tilbage, men så bliver det nok til metalligaen eller som træner, fortæller Alex, hvis kæreste gerne flytter med herover, hvis det skulle blive aktuelt.
-Jeg har fået venner for livet her i Gladsaxe. Jeg har aldrig oplevet at blive så gode venner med nogen på så kort tid, som jeg er blevet her, fastslår Alex Castanzo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top