- Gladsaxebladet - https://www.gladsaxebladet.dk -

Serdal vil afløse Holger K.

Ved sommerens folketingsvalg var Serdal Benli blot 20 stemmer fra at komme i Folketinget.
Men sædet i parlamentet fastholdt den tidligere minister og SF-formand Holger K. Nielsen lige akkurat. Nu har Holger K. imidlertid sagt, at han ikke genopstiller.
Denne udvikling har fået Gladsaxes viceborgmester Serdal Benli, der er opstillet i Gladsaxe-kredsen, til at deklamere, at han gerne vil afløse Holger K. som kandidat i Taastrup-kredsen.
På et SF-møde forleden blev det besluttet, at der bliver fælles opstilling/sideordnet i Københavns Omegn til næste folketingsvalg.
– Jeg mener, jeg har både potentialet og profilen til at løfte arven efter Holger og videreføre hans vigtige arbejde. Holger har været et stort aktiv for SF både som formand og medlem af Folketinget. Nu her samler vi et nyt stærkt hold af kandidater i Københavns Omegn. Jeg skal mødes med Taastrupkredsen i slutningen af denne måned, og de er positive over for mit kandidatur, siger Serdal Benli.
Benli kan også fortsætte som kandidat for Gladsaxe-kredsen, hvis han vælges ved kredsens urafstemning. Alle kandidater fra Københavns Omegn optræder med navn på stemmesedlerne i Gladsaxe.