Seriehærværk i Bagsværd
Seriehærværk.jpg
Stribevis af biler i Bagsværd blev udsat for hærværk i sidste uge. Foto: Privat.
Episoden rammer Bagsværd Kostskole & Gymnasium hårdt, og skolen har orienteret alle elever

Natten til fredag blev 15 biler ramt af seriehærværk i Bagsværd. Det drejede sig om privatbiler i Slotsparken og på Aldershvilevej. Indgraveringer med HAGA 4 lifer Hey bro, Hader FCK og BIF, Undskyld, Sker der bro! Blev ridset ind i lakken.
Endnu er gerningsmændene ikke fundet, og det skaber rygter særligt på Bagsværd Kostskole & Gymnasium, fordi de vandaliserede biler findes på ruten direkte fra kostskolen. HAGA-logoet henviser også til skolen.
– I 10-frikvarteret fredag orienterede vi samtlige elever på kost- og dagskolen om episoderne. Det er tale om systematisk vandalisme mod privatbiler i området og mod to medarbejderbiler her på skolen. Det har virkelig rystet os, og det går ud over humøret. Vi har orienteret samtlige forældre – om de bor i Kina eller Holstebro. I øjeblikket verserer en del rygter, men endnu ved vi ikke, hvem der har begået hærværket, og det er jo heller ikke sikkert, at der nogen fra vores skole, siger rektor Jimmy Burnett Nielsen fra Bagsværd Kostskole & Gymnasium. Han har også har talt med flere af naboerne og myndighederne.
De frustrerede naboer med ødelagte biler har i øjeblikket samlet 7.000 kroner til en dusør for tips, der fører frem til gerningsmændene.
Skolens elever er blevet bedt om at komme med oplysninger, hvis de kender noget til hærværket. Og skolen analyserer i øjeblikket videomateriale fra overvågningskameraer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Top